Om A Tequila Rebel

Jag som skriver på den här sidan är Katarina Hoverman, Tequila Maestro sedan 2010 och sommelier sedan 2006. Har arbetat nästan hela mitt vuxna liv inom restaurang som restaurangbiträde, servitris, konferensvärdinna, sommelier, restaurangchef på små ställen, stora ställen, hotell, bank m.m.

Som många andra sökte jag konstant ett högre mål och trodde att lycka var att få ett bättre arbete och jobba mer. 2014 tog jag beslutet att bilda mitt eget företag – Spirit by Me. Jag styr min tid och bestämmer mina mål och arbetstider. En dröm har varit att göra något mer med min tequilautbildning och nu är jag där. Min alldeles egna blogg. I den här kommer jag att dela med mig av fakta om tequila, bra tips på barer/restauranger som satsar på tequila, recept med tequila, nyheter om tequila, intervjuer m.m. m.m. Primärt kommer det vara Tequila 100% Agave men det kommer kanske slinka in även någon Tequila Mixto och lite Mezcal.

Tequila maestros

En lycklig stund – Diplomering på Mexikanska Ambassadens Residens. Längst till vänster, vår lärare – Claes Pueblo Smith, oberoende och godkänd Tequila Maestro utbildare men även en importör av Tequila – Alias Smith www.aliassmith.se 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s